Trille Royal barnevogn - Coal

Stort udvalg     Fri fragt fra kr. 1000.-     Prismatch på alle varer     Dansk Webshop - Dansk Garanti

Trille Royal barnevogn - Coal
TRILLE Royal det sidste nye skud på stammen af TRILLE Vogne. TRILLE Royal er en luksus vogn i særklasse. Et tidløst design som vil være morderne i mange år. Barnevognskassen er stor og rummelig med sine 97 cm er der godt plads til barnet at vokse i. Vi går alle sammen rigtig meget op, hvad produkter er lavet af, især de ting der skal bruges af vores næste generation. Derfor er stoffet i TRILLE Royal certificeret og mærket med Ökotex standard 100, så vi sikre os at der ikke er uønskede kemikalier i stoffet.

TRILLE Royal har mange fine finesser som f.eks. lomme til babyalarm, solsejl og myggenet i kalechen. Der er lynlås i dækkenet så det er let at tage barnet op efter en lille lur i vognen. Kalechen har ventilation, så der kan komme frisk luft ind til barnet på en varm sommerdag. Barnevognskassen har vaskbart og aftageligt inder betræk, hvilket betyder den er let at rengøre. Endvidere er der siddestøtte, så barnet kan sidde behageligt i vognen fra 6 måneders alderen.
Stellet har drejelige forhjul, så vognen er let at køre med. Disse kan låses, hvis I skal ud og køre i ujævnt terræn. Håndtaget er justerbart og betrukket med blødt læder, så det er behageligt at holde ved. Under barnevognskassen er der monteret en ekstra støttefunktion, som gør vognen særligt robust og derfor velegnet til børn helt op til 3 år.

TRILLE Royal er testet efter nyeste reviderede standard EN 1888-1:2018:

Specifikationer:
Hjul: 14" samt 10"
Håndtag: Justerbar
Vægt på barnevognskasse: 7,5kg
Total vægt på vogn: 15kg
Liggemål: 97cm

Skriv en bedømmelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God
Captcha

Trille Royal barnevogn - Coal

  • Mærke: Babytrold
  • Model nummer: BT10-44C
  • Tilgængelighed: På lager
  • DKK 5999,00

  • Ekskl. Moms: DKK 4799,20