Roomplanner - Muba

Stort udvalg     Fri fragt fra kr. 1000.-     Prismatch på alle varer     Dansk Webshop - Dansk Garanti

Roomplanner - Muba

Skal sengen til barnet være noget helt særligt? Så tag et kig på disse børnesenge i højeste kvalitet fra Roomplanner. Roomplanner laver juniorsenge, højsenge og køjeseng i en kvalitet som er helt i sin egen liga. Disse luksus senge er lavet i massivt bøgetræ og MDF, som i stedet for en almindelig lak, har fået nøje udvalg maling, som er langt mere modstandsdygtig overfor slid og slag. Desuden giver Roomplanner dig muligheden for, på udvalgte modeller, at sætte dit personlige prag, ved at få dit barns navn fræset ind i side gavlen.

Roomplanner er unikt og en anderledes måde at tænke børnesenge på. Den høje kvalitet giver sengen en lang levetid og en flot fremtoning. Der kan ved udvalgte modeller vælges mellem 3-4 forskellige gavl typer og ikke mindre end 16 forskellige farver. Dette giver en helt unik mulighed for at sættes sin egen personlig stil på sengen.

Opbevaring muligheder i disse senge gennemtænk og går hånd i hånd med det flotte design og høje kvalitet, som Roomplanner står for. Som et ekstra plus, er alt træ brug til at lave disse senge certificeret bæredygtig og alle senge overholder naturligvis de europæiske standarder.


Muba Liso Blockseng - flere størrelser

Muba Blockseng Muba (tidligere Roomplanner) er senge i absolut højest kvalitet, fantiske flot finis..

DKK 23000,00

Muba Liso Blockseng 2 - flere størrelser

Muba Blockseng Muba (tidligere Roomplanner) er senge i absolut højest kvalitet, fantiske flot finis..

DKK 16500,00

Muba Liso køjeseng - flere størrelser

Muba køjeseng  Muba (tidligere Roomplanner) er senge i absolut højest kvalitet, fantiske flot finis..

DKK 19995,00

Viser 1 til 3 af 3 (1 Sider)