Profil

Stort udvalg     Fri fragt fra kr. 1000.-     Prismatch på alle varer     Dansk Webshop - Dansk Garanti

Profil

Happykids blev grundlagt af Henrik Pedersen i 2011. Mit ønske er at lave en overskuelig webshop med alt til baby- og børnemøbler, samt tilbehør hertil, legetøj og meget mere. Målet er at have noget til enhver, derfor finder du både møbler og legetøj i klassisk design, samt moderne møbler.

Jeg sætter stor ære i at mine kunder føler sig godt behandlet og gerne vil vende tilbage en anden dag. Derfor er jeg altid til rådighed til at besvarer spørgsmål og henvendelse som folk måtte have.

Siden jeg startede Happykids, har shoppen skiftet navn og indhold. Shoppen hed fra starten HpCare og havde fokus på vaske- og pleje produkter til børn. Som tiden gik kom der flere og flere møbler og legetøj ind på siden og i 2013 skiftede shoppen navn til Happykids.

I dag finder du et kæmpe udvalg af børnemøbler, juniorseng, klapvogne, kombivogne, højsenge, aktivitetslegetøj og meget andet på Happykids.dk. Jeg er stolt af at jeg i 2016 kunne tilbyde over 1100 forskellige produkter og der er stadig flere på vej.

Du finder et blandet udvalg af kendte produkter fra Baby Dan, Manis-H, Roomplanner, Parisot, Aloka, Kids Concept, CloudB, Moover Toys, Wallies og mange andre producenter, som alle er kendt for at lave børnemøbler og legetøj i høj kvalitet.

Lidt fakta om mig, navnet er Henrik Pedersen, er gift og har 2 børn. Jeg har en blandet fortid i bl.a. butik og en møbelfabrik. Ønsket om at have min egen webshop, fik mig i 2011 til at oprette Hpcare.

Er der noget du mangler eller savner på shoppen, vil jeg naturligvis gerne høre fra dig. Så undersøger jeg gerne sagen og vender tilbage. Ris og ros modtages altid gerne.

 

Venlig hilsen

Henrik Pedersen
Happykids.dk

 


Din børnebutik på nettet.

 

Happykids.dk er en e-mærket webshop, og derfor har du altid adgang til emærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

Du kan kontakte os på 22 215 815 (10.00-18.00) eller på kontakt@happykids.dk som vi besvarer inden for 4 timer timer i hverdagen.

 

 

Generelle oplysninger:

 

Website: happykids.dk

Virksomhedens juridiske navn: Happykids

Organisationsform: Enkelmandsvirksomhed

CVR: 33628390 Virksomhedsadresse: Sjællandsgården 3 9230, Svenstrup J Danmark

E-mailadresse: kontakt@happykids.dk

Telefon: 22215815

Virksomhedens etableringsår: 2011