Stort udvalg     Fri fragt fra kr. 1000.-     Prismatch på alle varer     Dansk Webshop - Dansk Garanti

Roomplanner

Skal sengen til barnet være noget helt særligt? Så tag et kig på disse børnesenge i højeste kvalitet fra Roomplanner. Roomplanner laver juniorsenge, højsenge og køjeseng i en kvalitet som er helt i sin egen liga. Disse luksus senge er lavet i massivt bøgetræ og MDF, som i stedet for en almindelig lak, har fået nøje udvalg maling, som er langt mere modstandsdygtig overfor slid og slag. Desuden giver Roomplanner dig muligheden for, på udvalgte modeller, at sætte dit personlige prag, ved at få dit barns navn fræset ind i side gavlen.

Roomplanner er unikt og en anderledes måde at tænke børnesenge på. Den høje kvalitet giver sengen en lang levetid og en flot fremtoning. Der kan ved udvalgte modeller vælges mellem 3-4 forskellige gavl typer og ikke mindre end 16 forskellige farver. Dette giver en helt unik mulighed for at sættes sin egen personlig stil på sengen.

Opbevaring muligheder i disse senge gennemtænk og går hånd i hånd med det flotte design og høje kvalitet, som Roomplanner står for. Som et ekstra plus, er alt træ brug til at lave disse senge certificeret bæredygtig og alle senge overholder naturligvis de europæiske standarder.


Tipi højseng

Forventet leveringstid ca. 3-5 uger Tipi højseng Rigtig lækker højseng hvor kvaliteten hel..

DKK 20999,00

XL Block seng 105x190cm

Forventet leveringstid ca. 3-5 uger XL Block seng Kvalitetsseng fra Roomplanner med et opb..

DKK 25999,00

XL Block seng 90x190cm

Forventet leveringstid ca. 3-5 uger XL Block seng Kvalitetsseng fra Roomplanner med et opb..

DKK 23999,00

XL Loft seng

Forventet leveringstid ca. 3-4 uger XL Loft seng XL loft seng er fra spanske Roomplanner o..

DKK 22999,00

Viser 1 til 4 af 4 (1 Sider)