Stort udvalg     Fri fragt fra kr. 1000.-     Prismatch på alle varer     Dansk Webshop - Dansk Garanti

Parisot

Skal børnesenge / juniorsengen være lidt udover det normale? Tag et kig her på de flotte senge fra franske Parisot. Parisot børnesenge er fulde af flotte detaljer og gennemført design, med mange sjove tiltag. Parisot laver et stort udvalg af børnesenge, så som juniorsenge, højsenge og køjesenge. Fælles for alle deres senge, er det flotte design, hvor der oftest er tænkt enten opbevaring eller på anden måde maximal udnyttelse af sengens gulvareal.

Sengene kommer i forskellige udgaver, med f.eks. skrivebord, skabe eller hylder til opbevaring. De flotte senge er helt klart i et design for sig selv og er velgennemtænkt og udført. Parisot er børnesenge, som kan bruges i mange år og som barnet næppe bliver træt af. Med de fine detaljer som opbevaring og skriveborde, er der god mulighed for at finde netop den juniorseng, højseng eller køjeseng som passer til netop jeres behov.

Bemærk at der op Parisot kan være op til 4 ugers levering. Tit vil det dog gå hurtigere. Kontakt kundeservice for leveringstid.


Der er ingen produkter at vise i denne kategori.