Little Dutch

Fra Little Dutch finder du et væld af flotte og farverige produkter til børne og børneværelset. Happykids har for eksempel et stort udvalg af flotte børnelamper til børneværelset. Du finder både loftlamper og væglamper med mange flotte motiver af dyr, biler, stjerner og meget andet. De flotte børnelamper får naturligvis både som loftlampe og væglampe, så det er muligt at matche dem og lave et flot look på værelset. Der er både børnelamper til drenge og pigeværelset.

Du finder også et stort udvalg af tæpper og de moderne wraps, som barnet vil elsker at blive pakket ind i efter for eksempel et bad eller bare til hygge. Ligesom med lamperne fås denne børnetæpper og wraps i alle de kender og flotte farver fra Little Dutch, så der er med sikkerhed noget til enhver smag. Du finder også de søde baby håndklæder med hætte, som er god til at holde barnet varmt med efter badet.

Til sidst og men ikke mindst, finder du også de super bløde legetæpper fra Little Dutch her på siden. De dejlige legetæpper kan bruges i haven, på gulvet eller i kravlegården og giver et dejligt blødt underlag for barnet at opholde sig på.


Spisesæt - 5 dele - Hearts

Charmerende spisesæt bestående af 5 dele. Spisesættet fra Little Dutch er produceret i melamin...

DKK 249,00

Spisesæt - 5 dele - Stars

Spisesættet fra Little Dutch er produceret i melamin. Sættet er i et meget smagfuldt og nydeligt d..

DKK 249,00

Tesæt i træ - Pink

Sødt tesæt af mæret Little Dutch – sættet er fremstillet i træ og malet i farverne lyserød og hvid..

DKK 249,00

Viser 1 til 3 af 3 (1 Sider)