Stort udvalg     Fri fragt fra kr. 1000.-     Prismatch på alle varer     Dansk Webshop - Dansk Garanti

Chicco

Chicco er kendt for deres nytænkning indenfor baby- og børneprodukter. Med design og funktionalitet i højsædet har Chicco skabt en lang række af børnevenlige produkter, som barnet og forældre kan have glæde af i flere år.

Chiccos laver blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner.

Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos produktprogram, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kælet for alle detaljer og funktioner, så de bedst muligt er med til at stimulerer og aktivere barnet.

Fra Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole i højeste kvalitet. Autostolene er godkendt efter de gældende regler og er gennemtænkt i designet. Gode produkter med masser af innovationer til en stærk pris.


Der er ingen produkter at vise i denne kategori.