Stort udvalg     Fri fragt fra kr. 1000.-     Prismatch på alle varer     Dansk Webshop - Dansk Garanti

Babydan

Baby Dan er et af Danmarks bedst kendte mærker indenfor baby- og børnemøbler samt tilbehør, såsom babydyner, juniordyner og meget mere. Hos Happykids finder du et bredt udvalg af produkter fra Baby Dan, bl.a. den kendte Dan Stol som er en højstol i højeste kvalitet, kravlegårde, børnesenge. Kendetegnet for alle Baby Dans møbler er deres flotte design, funktionalitet og høje kvalitet.

Ligeledes fra Baby Dan finder du et stort udvalg af tekstiler som ammepuder, puslepuder, baby- og juniorsengetøj i mange flotte farver. Fælles for alle tekstilserier er at de er Oeko-Tex 100 certificeret, som er din garanti for at produktet er fri for farvestoffer, parfume, æteriske olier, formaldehyd og andre skadelige eller mistænkelige stoffer.

Baby Dan tilbyder også et stort udvalg af madrasser, samt dyne og puder i baby og juniorstørrelsen. Fælles for disse er deres høje komfort og allergivenlighed.
Med andre ord et komplet udvalg af baby- og børneprodukter, som med lethed kan sammensættes i matchede farver og temaer.


Der er ingen produkter at vise i denne kategori.