Stort udvalg     Fri fragt fra kr. 1000.-     Prismatch på alle varer     Dansk Webshop - Dansk Garanti

Kids Concept

Fra Kids Concept kommer der en lang række af seje og søde produkter i flotte farver og forskellige temaer. Kids Concept laver børnemøbler – Tegneborde og stole, legetøjskister, målepinde med plads til egen fotografi, opbevaringskasser i pap og træ og meget andet.

Alle produkter fra Kids Concept er inddelt i forskellige temaer, hvor man indenfor hvert tema kan få matchede børnemøbler og opbevaringskasser. Her er både noget til pigen eller drengen. Fås også i neutrale farver.

Kids Concept laver også et stort udvalg af forskellige typer legetøj, såsom legetelte der kan bruges både inde og ude, dukkeseng og dukkevogn hvor der kan tilkøbes passende sengetøj i en flot rød farve. Du finder også sminkeborde, legetøjskuffert og meget andet.

Med Kids Concept kan man kommer hele vejen rundt i værelset, derfor er det også meget naturligt at I også finder legetæpper, loftlamper og bordlamper i farver der matchede de forskellige temaer, hvad enten om det skal være til en dreng, pige eller mere neutralt.


Bordlampe Industri

Bordlampe Industri Sej bordlampe fra Kids Concept inkl. lampefod. Lampen er holdt i hvid og grå..

DKK 399,00

Industri opbevaringskasse

Industri opbevaringskasse Sej opbevaringskasse fra Kids Concept "Industri" serie i seje hvide o..

DKK 349,00

Viser 1 til 2 af 2 (1 Sider)