Stort udvalg     Fri fragt fra kr. 1000.-     Prismatch på alle varer     Dansk Webshop - Dansk Garanti

Disney senge

Disney senge

Disney fylder meget hos næsten alle børn. De sjove, kærlige og tid tider lidt skæve figurer er noget, som næsten alle børn stifter bekendtskab med i barndommen. Derfor er Disney senge også tit et stort helt. Barnet vil elske at sove i en skøn seng, med motiver af sine Disney helte.

 

 


Avanceret søgning

Thomas Tog juniorseng u / madras

Flot børneseng med vores yndlingstog Thomas Tog. Sengen har smarte skuffer til legesager og sengetøj..

DKK 1999,00

Thomas Tog juniorseng u / madras

Flot børneseng med vores yndlingstog Thomas Tog. Sengen er i kraftig MDF med lakeret overflader. Sen..

DKK 799,00

Viser 1 til 2 af 2 (1 Sider)

 

Hvad enten om det skal være Frost, Spider-Man eller Cars, så finder du det rette tema hos Happykids. Med en flot Disney seng på børneværelset, får barnet et dejligt og spændende sted at sove. Ønsker man et helt Disney tema på værelset, så finder man her siden også et bred udvalg af Disney møbler, som matcher de mange flotte Disney senge. Blandet andet reoler, opbevaringskister samt stole og bord sæt med Disney motiver.

Du finder alle de kendte helte og heltinder fra Disney lige her; Minnie Mouse, Mickey Mouse, McQueen, Disney Prinsesse og flere. Sengene fås både med og uden madrasser. Madrasmålene er typisk 70x140cm.

Sengene er lavet i solid MDF og kommer fra World Apart, som er kendt for at lave et stort udvalg af Disney senge og møbler til børneværelset. Ønsker man opbevaring under sengen, er flere af sengene udstyret med sengeskuffer, som giver god mulighed for opbevaring af legetøj, sengetøj eller andet.

Har I brug for vejledning før I køber jeres Disney seng, så tøv ikke med at kontakt Happykids på mail eller telefon. Brug for finansiering? Så kan du her på siden både betale med VIABILL og Lånlet.