Stort udvalg     Fri fragt fra kr. 1000.-     Prismatch på alle varer     Dansk Webshop - Dansk Garanti

Pusleborde

Et puslebord skal være et sted hvor mor og far kan hygge om barnet og give det nærhed og velvære, samtidig skal puslebordet være praktiske og godt indrettet. Derfor er det vigtigt at man tænker både barnets og de voksnes behov ind, før man vælger.


Kiddy kommonde

Rummelig kommode med 3 skuffer og 1 åben hylde. Kommoden kan omdannes til en puslekommode, ved tilkø..

DKK 3199,00

Kiddy pusletop til kommode

Pusletop til Kiddy kommode. Pladen sættes fast på toppen af kommoden. Bemærk: Kommoden medfølge..

DKK 400,00

Kommode med pusletop

Kommode med pusletop (10850+10990) Kommode med 3 skuffer som giver masser af opbevaringsplads til..

DKK 2184,05 DKK 2299,00

Manis-H pusletop

Manis-H pusletop Pusletop med masser af plads til opbevaring. Kommer med 4 stk. bøgefødder. Top..

DKK 711,55 DKK 749,00

Viser 1 til 15 af 16 (2 Sider)

Pusleborde i høj kvalitet

Hvis du har fået en baby, finder du ret hurtigt ud af, hvor vigtigt et puslebord er. Det er her barnet bliver skiftet og hygget om. Når du skal finde et puslebord, er det vigtigt at være klar over dine behov. Har du brug for et bord, der står permanent, og har du pladsen til det, eller skal det i stedet være et bord der kan klappes væk, når det ikke er i brug? Uanset, hvad dit behov er, finder du det her hos os. Vi har et kæmpe udvalg i pusleborde i forskellige design.

Du kan blandt andet få pusleborde der også fungerer som en kommode, eller mindre borde til at montere på væggen. Lige meget hvilken model du vælger, kan du være sikker på, at det er i højeste kvalitet. Alle vores borde er nemlig produceret af de førende mærker indenfor branchen. Derfor får du borde lavet i de bedste materialer, der er garanteret at holde i mange år.

Udover pusleborde, kan du også købe pusleplader eller pusletoppe til at sætte på kommoder, du har i forvejen. En pusleplade kan placeres oven på en tremmeseng, så du hurtigt kan skifte barnet. Så uanset hvad dine behov er, kan vi hjælpe dig.