Stort udvalg     Fri fragt fra kr. 1000.-     Prismatch på alle varer     Dansk Webshop - Dansk Garanti

Babyalarmer

Her finder du vores udvalg af babyalarmer fra Reer og Babydan. Stort set alle forældre med småfolk gør brug en babyalarm, når barnet sover i løbet af dagen. Med en babyalarm er det let at lytte efter barnet mindst det sover. En babyalamer virker uanset hvor i huset eller haven man måtte befinde sig. Kan bruges både i sengen indenfor eller i barnevogne udenfor.


Reer Babyalarm Apollo

Reer babyalarm Apollo Smart babyalarm med video funktioner for øget sikkerhed. Video funktionen..

DKK 1529,10 DKK 1699,00

Reer babyalarm Lyra

Reer babyalarm Lyra Smart 2 vejsbabyalarm fra tyske Reer. Babyalarmen er 100% fejlfri og afhøri..

DKK 719,10 DKK 799,00

Viser 1 til 2 af 2 (1 Sider)
 

Hold øje med barnet med en babyalarm

En helt essentiel del af livet som forældre til en lille ny, er at barnet får den rigtige søvn. Det kan godt være svært, når man også skal leve livet som man plejer. Det er simpelthen ikke muligt at overvåge barnet hele tiden, især ikke til familiefødselsdag eller andre begivenheder, hvor man skal være sammen med andre og fokus ikke er på barnet. I disse tilfælde er en babyalarm helt uundværlig. En babyalarm er lidt ligesom en walkie talkie. Den ene del af babyalarmen ligger i barnevognen eller vuggen, mens forældrene sidder med den anden. Hvis så barnet begynder at græde, eller lydene når over et vist niveau, bliver alarmen aktiveret og forældrene kan nu høre barnet i deres alarm.

Her hos os finder du selvfølgelig den klassiske babyalarm, bestående af et sæt med to lydenheder. Hvis du vil holde ekstra godt øje med dit barn, har vi også en babyalarm med video. Det er super smart og gør det meget nemmere for jer som forældre, at holde godt øje med jeres barn hele tiden, også visuelt. Alle vore babyalarmer har en rækkevidde på 250 m eller mere, hvilket sikrer at det altid er sikkert, at du kan høre dit barn.